Cithakan:Infobox Ethnic group

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{group}}}
Gunggung populasi
Kawasan kanthi gunggung pedunung sing signifikan
Basa
Agama
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.


Parameter[sunting | sunting sumber]

Kabèh parameter ora wajib dipigunakaké (opsional) kajaba group.

group Jeneng klompok (upamané "Suku Jawa").
flag Bendera yang melambangkan suku ini.
flag_caption Katrangan gendéra.
image Foto/gambar ing angisoré irah-irahan.
image_caption Katrangan foto/gambar.
population (utawa pop atau poptime) Jumlah populasi di seluruh dunia.
regions (utawa popplace) Gunggung populasi ing kawasan tinamtu.
tablehdr Irah-irahan ing dhuwur dhaptar kawasan (region1, region2, lll).
region1 Kawasan pisnan jroning dhaptar.
pop1 Gunggung populasi ing kawasan pisanan.
ref1 Cathetan utawa/lan URL minangka katrangan kawasan pisanan.
region2 Kawasan kedua dalam daftar. (dan selanjutnya untuk kawasan ketiga dst.)
pop2
ref2
......
region25 Kawasan kedua puluh lima dalam daftar. (urutan terakhir yang tersedia/dapat digunakan).
pop25
ref25
languages (utawa langs) Dhaptar basa sing dituturkan suku ini.
religions (utawa rels) Dhaptar afiliasi kaagamaan suku ini.
related Dhaptar klompok etnis paling cedhak/kagandhèng.