Cithakan:Info

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Cithakan info dipigunakaké minangka cithakan dhasar kothak pesen.

Conto panggunaan standar (tanpa attribut ekstra) yakuwi : {{info|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}

Parameter:Scheme

Style 1 utawa kosong

Kanggo ngganti werna, gunakna parameter "scheme". Default (yèn parameter "scheme" ora dispesifikasi) wernané klawu (kaya conto ing ndhuwur). Conto panggunaan:
{{Info|pesan=Isèkna pesen ing kéné}} (tanpa parameter scheme)
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=beige|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=blue|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=green|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=orange|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=red|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=yellow|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=purple|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



Style 2

Kanggo ngganti werna, gunakna parameter "scheme". Default (yèn parameter "scheme" ora dispesifikasi) wernané klawu (kaya conto ing ndhuwur). Conto panggunaan:
{{Info|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}} (tanpa parameter scheme)
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=beige|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=blue|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=green|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=orange|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=red|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=yellow|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|scheme=purple|pesan=Isèkna pesen ing kéné|style=2}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



Parameter:Width

Gunakna parameter "width" kanggo nemtokaké jembar kothak. Default 80%. Conto panggunaan:
{{Info|width=50%|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|width=70%|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



Parameter:Textalign

Gunakna parameter "textalign" kanggo nemtokaké text alignment isi pesen. Default "center". Conto panggunaan:
{{Info|textalign=left|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



{{Info|textalign=right|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Isèkna pesen ing kéné



Parameter:logotype

Gunakna parameter "logotype" kanggo nambahaké logo. Default ora ana logo. Conto panggunaan:
{{Info|logotype=ok|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}
asilé:

Symbol keep vote.svg

Isèkna pesen ing kéné



Kanggo daftar logotype:

logotype gambar logotype gambar logotype gambar
ok Symbol keep vote.svg ok1 Symbol OK.svg no No sign.svg
no No sign.svg no1 No-Symbol.svg stophand Stop hand.svg
warning Diamond-caution.png warning1 Attention yellow.png info Info blue.svg
question Icon apps query.svg construction Panneau travaux.png padlock Padlock.svg
news Current event marker.png puzzle Puzzle A.png question1 Blue question mark.svg
cleanup Broom icon.svg book Old book bindings.jpg        

Parameter:Image

Nganggo gambar dhéwé, ora gumantung marang logotype sing wis ana.

Conto:

{{Info|image=[[Gambar:Password.svg|30px]]|pesan=Isèkna pesen ing kéné}}

Asil:

Password.svg

Isèkna pesen ing kéné

Parameter:Pesankecil

Nambahaké pesan cilik ing ngisor {{{pesan}}}.

Conto:

{{info|pesan='''Isèkna pesen ing kéné'''|pesankecil=Aja lali nambahaké pesen cilik.}}

Asil:

Isèkna pesen ing kéné
Aja lali nambahaké pesen cilik.

Cithakan:Reksa/Cithakan dhasar

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Info&oldid=275587"