Cithakan:Height

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Comment Cithakan iki ngandhut siji utawa luwih parameter fakultatif: pirsanana kaca dhiskusi kanggo pangrinciané.

Cithakan iki migunakaké sebagéyan fitur sintaksis cithakan sing rumit banget lan esoterik. Diprayogakaké aja ngupaya ngalterasikaké kejaba Panjenengan bener-bener yakin yèn Panjenengan mangertèini panyetelan lan siap mbeneraké utawa ndandani karusakan kaseiringan apa waé minangka akibaté yèn asilé ora kaya sing dikarepaké. Eksperimen apa waé kudu dilakokaké ing kothak wedhi cithakan utawa ruang panganggo Panjenengan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Height&oldid=546822"