Cithakan:Genrebox

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
{{{name}}}
Sumber aliran: {{{stylistic_origins}}}
Sumber kabudayan: {{{cultural_origins}}}
Piranti musik sing biasa dipigunakaké: {{{instruments}}}
Popularitas mainstream: {{{popularity}}}
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Genrebox&oldid=866688"