Cithakan:FlagIOC

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

[[Gambar:{{country_flag_IOC_alias_{{{1}}}|}}|22x20px|border|alt=|link=]] [[{{country_IOC_alias_{{{1}}}|}} ing Olimpiade |{{country_IOC_alias_{{{1}}}|}}]]

Documentation icon Dhokumèntasi cithakan[view] [sunting] [history] [busak tembolok]

Panggunaan[sunting | sunting sumber]

{{flagIOC|code|games|athletes}}

Cithakan iki dianggo nuduhaké gambar gendéra cilik lan jeneng negara, kanthi wikilink menyang kaca artikel negara kasebut ing olimpiade.

Tuladha[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:FlagIOC&oldid=709153"