Cithakan:Factbook

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

This article contains material from the CIA World Factbook which, as a U.S. government publication, is in the public domain.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Factbook&oldid=865996"