Cithakan:Decimals

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Penggunaan
{{ Decimals | jumlah | desimal (kawates tekan 12) }}
Contoh-contoh
  • {{Decimals|1234|-2}} dadi 1200
  • {{Decimals|1234|0}} dadi 1234
  • {{Decimals|1234|1}} dadi 1234.0
  • {{Decimals|1234|2}} dadi 1234.00
  • {{Decimals|9/8|5}} dadi 1.12500
  • {{Decimals|1/3|15}} dadi 0.333333333333 (mung 12 digit kapisan sing dibalekake)
  • {{Decimals|1/33|7}} dadi 0.0303030
  • {{Decimals|0.006|1}} dadi 0.0
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Decimals&oldid=867898"