Cithakan:Danube

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
  • Negara-negara kudu sing diakoni sacara internasional lan saora-orané wewatesan karo Kali Danube
  • Kutha sing nduwèni pedunung 100,000 jiwa utawa luwih
  • Ilèn kali saora-orané dawané 200km
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cithakan:Danube&oldid=852451"