Cithakan:Country data Yugoslavia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Yugoslavia. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Yugoslavia iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of SFR Yugoslavia.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Yugoslavia Jeneng artikel utama (Yugoslavia)
flag alias Flag of SFR Yugoslavia.svg Image name (Image:Flag of SFR Yugoslavia.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
kingdom Flag of the Kingdom of Yugoslavia.svg Flag of the Kingdom of Yugoslavia.svg
SFR Flag of SFR Yugoslavia.svg Flag of SFR Yugoslavia.svg
FR Flag of FR Yugoslavia.svg Flag of FR Yugoslavia.svg


Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
YUG (view) Flag of Yugoslavia YUG Cithakan:Bendera yug

Conto panggunaan

  • {{flag|Yugoslavia}}Flag of Yugoslavia Yugoslavia
  • {{flagicon|Yugoslavia}}Flag of Yugoslavia
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Yugoslavia|kingdom}}Flag of Yugoslavia Yugoslavia
  • {{flagicon|Yugoslavia|kingdom}}Flag of Yugoslavia
Migunakaké pangalihan alias

Cithakan kagandhèng

Please see the following related country_data templates: