Cithakan:Country data Swiss

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Swiss. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Swiss iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Switzerland.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Switzerland Jeneng artikel utama (Switzerland)
flag alias Flag of Switzerland.svg Image name (Image:Flag of Switzerland.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
helvetic Flag of the Helvetic Republic (French).svg Republiquehelv.svg


Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
CHE (view) Cithakan:Country data CHE Cithakan:Bendera che
SUI (view) Flag of Switzerland SUI Cithakan:Bendera sui
CH (view) Cithakan:Country data CH Cithakan:Bendera ch

Conto panggunaan

  • {{flag|Switzerland}}Flag of Swiss Switzerland
  • {{flagicon|Switzerland}}Flag of Swiss
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Switzerland|helvetic}}[[Image:{{{flag alias-helvetic}}}|22x20px|border|Flag of Swiss]] Switzerland
  • {{flagicon|Switzerland|helvetic}} → [[Image:{{{flag alias-helvetic}}}|22x20px|border|Flag of Swiss]]
Migunakaké pangalihan alias