Cithakan:Country data SIN

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data SIN. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data SIN iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Singapore.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Singapura Jeneng artikel utama (Singapura)
flag alias Flag of Singapore.svg Image name (Image:Flag of Singapore.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
civil Civil Ensign of Singapore.svg Civil Ensign of Singapore.svg
naval Naval Ensign of Singapore.svg Naval Ensign of Singapore.svg
air force 40px Republic of Singapore Air Force Service Flag.svg

Lambang Angkatan Laut

Cithakan iki ngandhut varian gendéra naval ensign sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Navy:

Lambang Angkatan Udhara

Cithakan iki ngandhut varian gendéra angkatan udhara sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Air force:

Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
SGP (view) Cithakan:Country data SGP Cithakan:Bendera sgp
SIN (view) Flag of Singapura SIN Cithakan:Bendera sin

Conto panggunaan

  • {{flag|Singapura}}Flag of Singapura Singapura
  • {{flagicon|Singapura}}Flag of Singapura
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Singapura|civil}}Flag of Singapura Singapura
  • {{flagicon|Singapura|civil}}Flag of Singapura
Migunakaké pangalihan alias