Cithakan:Country data Rusia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Rusia. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Rusia iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Russia.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Russia Jeneng artikel utama (Russia)
flag alias Flag of Russia.svg Image name (Image:Flag of Russia.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
1991 Flag of Russia (1991-1993).svg Flag of Russia 1991-1993.svg
naval Naval Ensign of Russia.svg Naval Ensign of Russia.svg
air force Russian Air Forces flag.png Russian Air Forces flag.png

Lambang Angkatan Laut

Cithakan iki ngandhut varian gendéra naval ensign sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Navy:

  • {{navy|Russia}}Naval Ensign of Russia.svg Russian Navy
  • {{flagicon|Russia|naval}}Flag of Russia

Lambang Angkatan Udhara

Cithakan iki ngandhut varian gendéra angkatan udhara sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Air force:

Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
RUS (view) Flag of Russia RUS Cithakan:Bendera rus
Russian Federation (view) Cithakan:Country data Russian Federation Cithakan:Bendera russian federation

Conto panggunaan

  • {{flag|Russia}}Flag of Russia Russia
  • {{flagicon|Russia}}Flag of Russia
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Russia|1991}}Flag of Russia Russia
  • {{flagicon|Russia|1991}}Flag of Russia
Migunakaké pangalihan alias

Cithakan kagandhèng

Please see the following related country_data templates: