Cithakan:Country data Palestine

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Palestine. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Palestine iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Palestine.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Palestina Jeneng artikel utama (Palestina)
flag alias Flag of Palestine.svg Image name (Image:Flag of Palestine.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
Mandate Palestine-Mandate-Ensign-1927-1948.svg Palestine-Mandate-Ensign-1927-1948.svg


Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
PLE (view) Cithakan:Country data PLE Cithakan:Bendera ple
PSE (view) Cithakan:Country data PSE Cithakan:Bendera pse
Palestinian territories (view) Cithakan:Country data Palestinian territories Cithakan:Bendera palestinian territories
Palestine (view) Flag of Palestina Palestine Cithakan:Bendera palestine
West Bank and Gaza (view) Cithakan:Country data West Bank and Gaza Cithakan:Bendera west bank and gaza

Conto panggunaan

  • {{flag|Palestina}}Flag of Negara Palestina Palestina
  • {{flagicon|Palestina}}Flag of Negara Palestina
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Palestina|Mandate}}Flag of Negara Palestina Palestina
  • {{flagicon|Palestina|Mandate}}Flag of Negara Palestina
Migunakaké pangalihan alias