Cithakan:Country data Norwegia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Norwegia. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Norwegia iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Norway.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Norway Jeneng artikel utama (Norway)
flag alias Flag of Norway.svg Image name (Image:Flag of Norway.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
old kingdom Norwegian Royal Standard flag.png Norwegian Royal Standard flag.png
1814 Flag of Norway (1814–1821).png Flag of Norway 1814-1821.PNG
1818 Unionsflagg 1818.png Unionsflagg 1818.png
1844 Norge-Unionsflagg-1844.svg Norge-Unionsflagg-1844.svg
naval Flag of Norway, state.svg Flag of Norway, state.svg

Lambang Angkatan Laut

Cithakan iki ngandhut varian gendéra naval ensign sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Navy:

Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
NOR (view) Flag of Norwegia NOR Cithakan:Bendera nor

Conto panggunaan

  • {{flag|Norway}}Flag of Norway Norway
  • {{flagicon|Norway}}Flag of Norway
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Norway|old kingdom}}Flag of Norway Norway
  • {{flagicon|Norway|old kingdom}}Flag of Norway
Migunakaké pangalihan alias

Cithakan kagandhèng

Please see the following related country_data templates: