Cithakan:Country data Kanada

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Kanada. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Kanada iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Canada.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Kanada Jeneng artikel utama (Kanada)
flag alias Flag of Canada.svg Image name (Image:Flag of Canada.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
1868 Canadian Red Ensign 1868-1921.svg Canadian Red Ensign 1868-1921.svg
1921 Canadian Red Ensign 1921-1957.svg Canadian Red Ensign 1921-1957.svg
1957 Canadian Red Ensign 1957-1965.svg Canadian Red Ensign 1957-1965.svg
naval-1921 Canadian Blue Ensign 1921-1957.svg Canadian Blue Ensign 1921-1957.svg
naval-1957 Canadian Blue Ensign 1957-1965.svg Canadian Blue Ensign.svg
air force-1924 Royal Canadian Air Force Ensign (1941-1968).svg Ensign of the Royal Canadian Air Force.svg
naval Naval Ensign of Canada.svg Naval Jack of Canada.svg
air force Royal Canadian Air Force ensign.svg Canadian Air Command flag.svg

Lambang Angkatan Laut

Cithakan iki ngandhut varian gendéra naval ensign sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Navy:

Lambang Angkatan Udhara

Cithakan iki ngandhut varian gendéra angkatan udhara sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Air force:

Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
CAN (view) Flag of Kanada CAN Cithakan:Bendera can

Conto panggunaan

  • {{flag|Kanada}}Flag of Kanada Kanada
  • {{flagicon|Kanada}}Flag of Kanada
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Kanada|1868}}Flag of Kanada Kanada
  • {{flagicon|Kanada|1868}}Flag of Kanada
Migunakaké pangalihan alias