Cithakan:Country data Australia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Australia. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Australia iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of Australia.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Australia Jeneng artikel utama (Australia)
flag alias Flag of Australia.svg Image name (Image:Flag of Australia.svg, shown above right)

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
naval Naval Ensign of Australia.svg Naval Ensign of Australia.svg
air force Ensign of the Royal Australian Air Force.svg Ensign of the Royal Australian Air Force.svg

Lambang Angkatan Laut

Cithakan iki ngandhut varian gendéra naval ensign sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Navy:

Lambang Angkatan Udhara

Cithakan iki ngandhut varian gendéra angkatan udhara sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Air force:

Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
AUS (view) Flag of Australia AUS Cithakan:Bendera aus

Conto panggunaan

  • {{flag|Australia}}Flag of Australia Australia
  • {{flagicon|Australia}}Flag of Australia
Migunakaké pangalihan alias

Cithakan kagandhèng

Please see the following related country_data templates: