Cithakan:Country data Amèrika Sarékat

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados


Padlock.svg

Cithakan mawa risiko dhuwur iki wis direksa kanggo nyegah vandalisme. (cathetan pangreksan).
Mangga dirembug usulan owah-owahan ing kaca dhiskusiné utawa bisa nyuwun pambukaan pangreksan. Panjenengan bisa migunakaké {{editprotected}} ing kaca dhiskusiné lan nyuwun marang pangurus supaya ngowahi.

Dhokumèntasi cithakan

Iki kaca dhokumèntasi kanggo Cithakan:Country data Amèrika Sarékat. Kaca iki kagawé sacara otomatis déning Cithakan:Country showdata

Cithakan:Country data Amèrika Sarékat iku sawijining wadhah data internal ora dimaksudaké kanggo ditransklusi sacara langsung. Iki dianggo sacara ora langsung déning cithakan kayadéné flag, flagicon, lsp. Kanggo dhiskusi luwih jero ngenani sistem cithakan gendéra, kalebu paramèter sing ora kasebut ing kéné, pirsani Wikipedia:ProyèkWiki Cithakan Gendéra.

Supaya ngresiki (purge) cache sawisé ngowahi cithakan iki.

Flag of the United States.svg

Standard paramèter

Jeneng paramèter Value Makna
alias Amérika Sarékat Jeneng artikel utama (Amérika Sarékat)
flag alias Flag of the United States.svg Image name (Image:Flag of the United States.svg, shown above right)
alt attribute Gendéra Amérika Sarékat (optional) alt attribute for flag image

Varian gendéra

Label Flag image (40px) Image name
1912 US flag 48 stars.svg US flag 48 stars.svg
1959 US flag 49 stars.svg US flag 49 stars.svg
air force Flag of the United States Air Force.svg Flag of the United States Air Force.svg

Lambang Angkatan Udhara

Cithakan iki ngandhut varian gendéra angkatan udhara sing bisa dipigunakaké karo Cithakan:Air force:

  • {{air force|Amérika Sarékat}}Cithakan:Air force
  • {{flagicon|Amérika Sarékat|air force}}Flag of the United States

Pangalihan jeneng alias

Cithakan iki bisa uga dipigunakaké liwat jeneng alias (minangka pangalihan):
Alias name {{flag|alias}} output {{flagcountry|alias}} output
AS (view) Flag of the United States AS Cithakan:Bendera as
United States of America (view) Flag of the United States United States of America Cithakan:Bendera united states of america
USA (view) Flag of the United States USA Cithakan:Bendera usa
United States (view) Flag of the United States United States Cithakan:Bendera united states
US (view) Cithakan:Country data US Cithakan:Bendera us

Conto panggunaan

  • {{flag|Amérika Sarékat}}Flag of the United States Amérika Sarékat
  • {{flagicon|Amérika Sarékat}}Flag of the United States
Migunakaké varian gendéra
  • {{flag|Amérika Sarékat|1912}}Flag of the United States Amérika Sarékat
  • {{flagicon|Amérika Sarékat|1912}}Flag of the United States
Migunakaké pangalihan alias