Cithakan:Ancient monuments in Rome

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

{{{name}}}
Lokasi Unknown.
Dibangun Unknown.
Dibangun déning/kanggo Unknown.
Jinis bangunan Unknown.
Artikel kagandhèng List of ancient monuments
in Rome

Roma Plan.jpg

Blue pog.svg
{{{label_name}}}