Cinta Laura

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cinta Laura
Latar mburi
Jeneng lair Cinta Laura Kiehl
Lair 17 Agustus 1993 (umur 21)
Flag of Germany.svg Quakenbrück, Jerman
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia (omah)
Jinis Musik Pop, Electropop, R&B, Hip hop
Perdamelan Penyanyi, model, bintang sinetron, artis, penari, rapper
Instrumèn Vokal
Taun aktif 2007-saiki
Parusahan rekaman Sony Music Entertainment Indonesia
Hubungan
Wong tuwa Michael Kiehl lan Herdiana SH
Situs resmi Cinta Laura

Cinta Laura Kiehl (lair ing Quakenbrück, Jerman, 17 Agustus 1993; umur 21 taun), luwih dikenal kanthi jeneng panggung Cinta Laura, iku penyanyi mudha kabangsan Indonesia Saliyané penyanyi,dhèwèke uga model lan pemain sinetron. Yaiku bintang sinetron lan modhél kang uga maén ing layar lebar kaya Oh Baby ing taun 2008, sak liyané yakui SKJ (Seleb Kota Jogja).[1] Cinta Laura lair saka pasangan "Herdiana SH" lan "Michael Kiehl" ing Quakenbrück, Jerman. Cinta Laura uga main ing sinétron kaya Cinderella (Apakah Cinta Hanya Mimpi?), Upik Abu dan Laura, Air Mata Cinta ing taun 2007 nganti 2009. Taun 2010, Cinta Laura ngérilis album studioné kang sepisan, dijenengaké dheweke dhewe yaiku Cinta Laura (album). Cinta uga duwe kesengan karo kabeh sing ana gandhèng cènèngé karo tengkorak.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Album
  • Cinta Laura (2010)
Single
  • Oh Baby
  • You Say Aku
  • Penghianat Cinta
  • Cinta Atau Uang
  • Shoot Me
  • Guardian Angel
  • Who’s That Girl

Filmografi[sunting | sunting sumber]

Sinetron
  • Cinderella (Apakah Cinta Hanyalah Mimpi?) (2007)
  • Upik Abu dan Laura (2008)
  • Air Mata Cinta (2009)
Film
  • Oh Baby (2008)
  • SKJ (Seleb Kota Jogja) (2010)
  • The Philosopher (2012)

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id) Profil Cinta Laura ing Kapanlagi.com (kaundhuh tanggal 19 Maret 2011)

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cinta_Laura&oldid=843823"