Cimanggung, Sumedang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Cimanggu, Sumedang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Cimanggu

Peta lokasi Kecamatan Cimanggu
Provinsi Jawa Kulon
Kabupatèn Sumedang
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -


Kecamatan Cimanggu iku salah sijining kecamatan ing Kabupatèn Sumedang, Jawa Kulon, Indonésia.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]