Cieszyn

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cieszyn
POL Cieszyn COA.svg
Lambang Cieszyn
POL Cieszyn map.svg
Lokasi Cieszyn
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Silesia
Jembar: ... km²
Pedunung: 36.109 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Cieszyn
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Cieszyn (Jerman Teschen) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 36.109 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cieszyn&oldid=806638"