Ciemas, Sukabumi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Ciemas

Peta lokasi Kecamatan Ciemas
Provinsi Jawa Kulon
Kabupatèn Sukabumi
Jembar wewengkon - km²
Cacah pedunung -
 - Kapadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan -

Kecamatan Ciemas iku salah sijining kecamatan ing Kabupaten Sukabumi, Jawa Barat.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Ciemas, Sukabumi

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ciemas,_Sukabumi&oldid=806228"