Cibal, Manggarai

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Cibal

Peta lokasi Kecamatan Cibal
Provinsi [[{{{provinsi}}}]]
Manggarai
Jembar wewengkon
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Pambuka[sunting | sunting sumber]

Kecamatan Cibal iku salah sijining kecamatan neng Kabupaten Manggarai provinsi Nusa Tenggara Timur.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

Bali menyang: Kabupaten Manggarai
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cibal,_Manggarai&oldid=851687"