Chris Smalling

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chris Smalling
Chris Smalling
Chris Smalling
Informasi pribadi
Jeneng pepak Christopher Lloyd Smalling[1]
Tanggal lair 22 November 1989 (umur 24)
Papan lair Greenwich, London, Inggris
Dhuwur 1.92 m (6 ft 4 in)[2]
Posisi pamain Bek tengah
Bek kanan
Informasi klub
Klub saiki Manchester United
Nomer 12
Karir remaja
Maidstone United
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2007—2008 Maidstone United 12 (1)
2008—2010 Fulham 13 (0)
2010—kini Manchester United 20 (1)
Tim nasional
2008 Sekolah Inggris U-18 5 (1)
2009 U-20 Inggris 1 (0)
2009—2011 U-21 Inggris 14 (1)
2011—kini Inggris 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 18 September 2011, 16.54 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 6 September 2011, 22.58 (UTC)


Chris Smalling (lair ing Greenwich, London, Inggris, 22 November 1989; umur 24 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan Inggris. Panjenengané bisa ing posisi minangka bek tengah utawa bek tengen. Saiki panjenengané main kanggo Manchester United lan kanggo Inggris.

Karir[sunting | sunting sumber]

Klub[sunting | sunting sumber]

Chris Smalling naté main kanggo Maidstone United lan Fulham, sadurungé saiki main kanggo Manchester United.

Internasional[sunting | sunting sumber]

Chris Smalling nate main kanggo Inggris U-18, U-20 Inggris, U-21 Inggris, lan Inggris, lan lagi nyetak 1 gol kanggo tim U-21.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chris_Smalling&oldid=835503"