Chris Pine

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chris Pine
Lair Christopher Whitelaw Pine
26 Agustus 1980 (umur 33)
Los Angeles, California, Amérika Sarékat
Pakaryan Aktor

Chris Pine (lair 26 Agustus 1980) yakuwi aktor saka Amérika Sarékat. Dhèwèké utamané bisa misuwur déné perané maragaké Kaptèn James T. Kirk ing film Star Trek (2009).

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Chris Pine ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chris_Pine&oldid=833971"