Choi Sooyoung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Sooyoung

Latar wuri
Jeneng Choi Soo-young
Alias Sooyoung
Génré K-pop
Pegawéyan penyanyi, penari, aktris, pragawati, presenter télévisi, DJ radio
Instrumèn vokal, drum, gitar
Taun aktif 2002–sapunika
Label SM Entertainment (2007-sapunika)
Yoshimoto R&C Japan. Co., Ltd (2002-2003)
Magepokan karo Girls' Generation (2007-sapunika)
SM Town
Route 0 (2002-2003)
Situs wèb http://girlsgeneration.smtown.com
Asma Koréa
Hangeul 최수영
Hanja
Alih Aksara sing disampurnakaké Choe Su-yeong
McCune–Reischauer Ch'oe Suyŏng

Choi Sooyoung inggih punika salah satunggalipun anggota saking SNSD/ Girls Generation, girls band saking Korea. Profil saking Sooyoung inggih punika:

  1. Asma: Sooyoung
  2. Asma lair: Choi Soo Young
  3. Makna asma: godhong sekar ingkang méwah
  4. Asma ing SNSD/ Girls Generation: Fun Loving Princess
  5. Asma sapanunggalipun: A Person with long body, Long Legs, Model, Foot God, Interuptor, Syoung
  6. Tanggal lair: 10 Februari 1990
  7. Gol. getih: O
  8. Inggilipun: 170 sentimeter
  9. Posisi ing SNSD/Girls Generation: biyantu vokal
  10. No favorit: 08
  11. Hobi: Dhahar
  12. Spesial: Basa Jepang, Dance
  13. Tembang favorit ing SNSD/Girls Generation: Complete[1]

Karir Choi Sooyoung[sunting | sunting sumber]

Choi Sooyoung ingkang miyos ing Gwangju, Gyeongig, Koréa Kidul sapanunggalipun dados penyanyi, piyambakipun inggih punika dipuntepangi amargi dados DJ radio, presenter TV, modhèl lan artis. Bakat Sooyoung ing audhisi ingkang dipunlajengaken déning SM Entertainment. Ing taun 2002 Sooyoung menang dados posisi no 1 ing audhisi ingkang nggadhahi asma Koréa-Japan Ultra Idol Duo.[2]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)duniabaca.com(dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 26 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Choi_Sooyoung&oldid=880276"