Choi Siwon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Choi Siwon

Latar wuri
Alias Choi Si-won
Lair 10 Februari 1987 (umur 27)
Asal Seoul, Koréa Kidul
Génré K-pop, Dance-pop
Taun aktif 2005-sekarang
Label SM Entertainment
Magepokan karo Super Junior
SM Town
Situs wèb http://www.daum.net
Asma Korea
Hangeul 최시원
Hanja 崔始源}
Alih Aksara sing disampurnakaké Choe Siwon
McCune–Reischauer Ch'oe Siwŏn

Choi Siwon inggih punika salah satunggalipun personil saking boy band Super Junior saking Korea Kidul. Choi piyambak misuwur amargi dados presenter ing acara Thailand’s 12 Plus Powder ing taun 2007. Karir saking Choi Siwon dipunwiwiti saking dados model.[1]

Profil saking Choi Siwon[sunting | sunting sumber]

Profil Chi Siwon inggih punika:

  1. Asma lair: Choi Si Woon
  2. Asma: Simba, Joker, Horse
  3. Damelipun: Penyanyi, Aktor, Penari, Model
  4. Tanggal lair: 7 April 1986
  5. Papan lair: Seoul, Korea Kidul
  6. Kebangsaan: Republik Korea
  7. Agami: Kristen Protestan
  8. Dhuwuripun: 183 cemtimeter
  9. Gol. Gethih: B
  10. Agensi: SM Entertainment

Drama Saking Choi Siwon[sunting | sunting sumber]

Drama saking Choi Siwon inggih punika:

  1. Skip-Beat/Glamorous Challenge/ Ekstravagant Challenge (2011)
  2. Athena (Goddess of War (SBS 2010)
  3. Oh! My Lady (SBS 2010)
  4. Stage of Yough (CCTV 2009)
  5. Legend of Hyang Dan (MBC 2007)
  6. Spring Waltz (KBS 2006)
  7. 18 vs 29 (KBS 2005)
  8. Precious Family (KBS2 2004)
  9. Parent’s Approval (KBS)
  10. Charnel Boy (KBS)

Film saking Choi Siwon[sunting | sunting sumber]

  1. Attack On The Pin-Up Boys (2007)
  2. A Battle of Wits (2006)
  3. Charmel Boys (2005)[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 30 Agustus 2011)
  2. ^ (id)www.pelangidrama.net(dipuntingali tanggal 30 Agustus 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Choi_Siwon&oldid=832455"