Chodecz

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chodecz
POL Chodecz COA.svg
Lambang Chodecz
PL Chodecz map.svg
Lokasi

Chodecz

Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Kuyawia-Pomerania
Jembar: ... km²
Pedunung: 1.953 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chodecz
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Chodecz iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 1.953 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chodecz&oldid=817850"