Chociwel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Chociwel
POL Chociwel COA.svg
Lambang Chociwel
POL Chociwel map.jpg
Lokasi Chociwel
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania Kulon
Jembar: ... km²
Pedunung: 3.279 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: ...
Alamat
balé kutha:
...
... Chociwel
Situs wèb resmi:
Politik
Walikutha: ...


Chociwel (Jerman Freienwalde) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 3.279 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Chociwel&oldid=817851"