Charophyta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Charophyta
Klasifikasi èlmiah
Domain: Eukaryota
(unranked): Archaeplastida
krajan: Plantae
divisio: Charophyta
Kelas


Mesostigmatophyceae
Chlorokybophyceae
Klebsormidiophyceae
Zygnematophyceae
   Zygnematales
   Desmidiales
Charophyceae
   Coleochaetales
   Charales

Charophyta iku divisi saka alga ijo. Ing sapérangan klompok kayata alga ijo sing berkonjugasi, sel flagellata ora ana.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Lewis, L.A, McCourt, R.M. (2004) Green algae and the origin of land plants. AMERICAN JOURNAL OF BOTANY 91 (10): 1535-1556 OCT

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Charophyta&oldid=816410"