Charlotte's Web

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Disambig.svg
Charlotte's Web
CharlotteWeb.png
Sampul buku
Pangarang E. B. White
Ilustrasi Garth Williams
Negara Amérika Sarékat
Basa Inggris
Tipe Bocah
Penerbit HarperCollins
Tanggal terbit 1952
Jinis media Cithak
Cacahing kaca 192 kaca
ISBN ISBN 0-06-028298-3

Charlotte's Web kuwi sawijining buku bocah yang ditulis déning E. B. White. Pisanan dibabar taun 1952, buku iki nyritakaké siji babi sing jenengé Wilbur lan kekancan karo kalamangga Charlotte. Buku iki diilustrasèkaké déning Garth Williams. Publishers Weekly ngakoni buku iki minangka buku bocah paling laris sadawaning taun 2000.[1].

Sawetara film sing diadaptasi saka novel iki:

Referensi

Pranala jaba

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Charlotte%27s_Web&oldid=826983"