Charlie's Angels

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Charlie's Angels
Format Action adventure
Sing gawé Ivan Goff
Ben Roberts
Paraga Kate Jackson
Farrah Fawcett
Jaclyn Smith
Cheryl Ladd
Shelley Hack
Tanya Roberts
David Doyle
John Forsythe
Negara Bendera_Amerika Serikat Amerika Serikat
Gunggung musim 5
Gunggung épisode 110 (List of episodes)
Prodhuksi
Produser eksekutif Aaron Spelling
Leonard Goldberg
Durasi 50 minutes
Parusahan prodhuksi Spelling/Goldberg Productions
Columbia Pictures Television
(now Sony Pictures Television)
Siaran
Saluran asli ABC
Tayang perdhana September 22, 1976 – June 24, 1981

Charlie's Angels iku sawijining Seri TV ngenani telung wanita sing nyambut gawé marang sawijining agèn invèstigator pribadi (private investigator), lan dadi sing pisanan peran mangkono kuwi diayahi déning wanita. Seri TV iki digiyaraké ing Amérika Sarékat déning stasiun TV Jaringan Televisi ABC wiwit taun 1976 nganti taun 1981 lan dadi seri TV sing paling populèr ing taun 1970an. Charlie's Angels kacipta déning Ivan Goff lan Ben Roberts lan diproduksi déning Aaron Spelling lan Leonard Goldberg.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Charlie%27s_Angels&oldid=821252"