Charles Plumier

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Charles Plumier.

Charles Plumier (20 April 1646 - 20 November 1704) iku sawijining ahli botani Prancis, sawisé genus Plumeria utawa Frangipani dijenengi . Plumier dianggep salah siji panjlajah botani sing paling wigati ing jamané. Dhèwèké gawé telu èkspèdhisi botani menyang Hindhia Kulon, sing ngasilaké karya gedhé Nova Plantarum Americanarum Genera (1703-1704) lan banjur diangkat dadi ahli botani kanggo raja Louis XIV saka Prancis.

Karya digital[sunting | sunting sumber]

Artikel puniki njangkep teks saking Catholic Encyclopedia ingkang arupi ranah publik.

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Réferènsi[sunting | sunting sumber]


Ana loop cithakan: Cithakan:Persondata


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Charles_Plumier&oldid=835105"