Cepokak

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cepokak
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
(unranked): Angiosperms
(unranked): Eudicots
(unranked): Asterids
ordo: Solanales
kulawarga: Solanaceae
Genus: Solanum
Species: S. torvum
Jeneng binomial
Solanum torvum
Sw.

Cepokak (Solanum turvum Swartz)[1] yaiku tanduran saka suku térong-térongan (Solanaceae) kang woh lan winihé bisa digunaake kanggo sayuran utawa bumbu.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ [1]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cepokak&oldid=836080"