Cepiring, Kendhal

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Cepiring
Kabupaten
Kabupaten Kendhal
Camat
---
Jembar
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan
---/---

Kecamatan Cepiring iku salah siji kecamatan ing kabupaten Kendhal, provinsi Jawa Tengah, Indonesia. Cepiring dumunung ing jalur "Pantura" (pantai utara Jawa) lan ing kutha Cepiring iki ana sawijining pabrik gula sing dibangun déning Walanda ing taun 1908.

Desa-Desa[sunting | sunting sumber]

  1. Botomulyo
  2. Cepiring
  3. Damarsari
  4. Gondang
  5. Juwiring
  6. Kaliayu
  7. Kalirandu Gede
  8. Karangayu
  9. Karangsuno
  10. Korowelang Anyar
  11. Korowelang Kulon
  12. Margorejo
  13. Pandes
  14. Podosari
  15. Sidomulyo

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Cepiring, Kendhal, Jawa Tengah

Désa/Kalurahan: Botomulyo | Cepiring | Damarsari | Gondang | Juwiring | Kaliayu | Kalirandu Gede | Karangayu | Karangsuno | Korowelang Anyar | Korowelang Kulon | Margorejo | Pandes | Podosari | Sidomulyo


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cepiring,_Kendhal&oldid=805455"