Cella Monte

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cella Monte iku sawijining kutha ing Provinsi Alessandria, Italia.

Kutha iki nduwé pedunung 541 jiwa. .


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cella_Monte&oldid=813646"