Cathy Sharon

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Cathy Sharon
Lair Catherine Sharon Gasnier
8 Oktober 1982 (umur 32)
Flag of Indonesia.svg Jakarta, Indonesia
Jeneng liya Cathy Sharon atau VJ Cathy
Pagawéyan Aktris
Presenter
Taun aktif 1999 - sekarang
Garwa Ridho Rhoma(Gossip)
Mitra Julie Estelle(adik)
Wong tuwa Thierry Gasnier
Hilda Limbara

Catherine Sharon Gasnier biasa uga diundhang karo jeneng Cathy Sharon utawa VJ Cathy nalika esih dadi VJ MTV Indonesia (lair ing Jakarta, 8 Oktober 1982; umur 32 taun) yakuwi aktris Indonesia, VJ Cathy, kuwi kang kang dadi celukané nalika esih dadi VJ.[1] Sadurungé nyemplung ning dunya akting lan presenter, dheweké mbiyené tau dadi bintang model.[1] Debuté kang pisanan yakuwi nalika main ning layar, film horor kang judulé BANGKU KOSONG arahan saka sutradara Helfi Ch. Kardit.[1]

Ora namung kuwi, wong wadon kang anduweni jeneng jangkep Catherine Sharon Gasnier iki uga kakang kandungé bintang akting remaja Julie Estelle uga tau dadi pendukung sinetron CEWEK PENAKLUK.[1]

Ning taun 2007, Cathy mandhek dadi VJ MTV, Cathy Sharon sibuk ngelola bisnis saloné ning kutha Bandung.[2]

Lan amarga dheweké olih tawaran kang lumayan akeh ning bidang entertaiment kayata dadi presenter lan nglakoni promo film Sang Dewi kang diluncuraké nalika tangga 1 Agustus taun 2001.[2] Cathy mulai kariré lewat FTV, kayata film kang judulé SUAMI BUAT DJ FUNGKY, KAU MEMBUAT AKU GILA lan JEJAK KUPU-KUPU.[2] Karir ning layar amba diawali nalika dadi Cameo ning film DUNIA MEREKA, terus dilanjut karo film BANGKU KOSONG.[2]

Ning kauripan pribadiné, Cathy tau njalin hubungan asmara karo Eno Netral, ananging hubungan mau ora suwe.[1] Presenter Playlist iki uga sempet dikabaraké cedhak karo Ridho Irama, ananging dibantah dening dheweké.[1] Dheweké namung ngakuni menawa rasa marang Ridho Irama kuwi namung rasa kagum.[1] Berita babagan cedhaké Cathy karo Ridho dirasakaké wus suwe, nganti sataun sawisé ana foto kang nunjukaké menawa Cathy karo Rhoma Irama cedhak.[1] Kabaré, Cathy lagi nglakukaké pandekatan karo kaluwargané Ridho.[1] Ora namung kuwi, diweruhi uga foto kang nunjukaké kaakraban Cathy karo Ridho.[1]


Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j (id)biografi Chaty Sharon dipununduh tanggal 15 Juli 2011
  2. ^ a b c d (id)Cathy Sharon Kelola Bisnis Salon dipuununduh tanggal 15 Juli 2011
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Cathy_Sharon&oldid=852023"