Catherine Cornaro

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Catherine Cornaro
Ratu Siprus
Gentile Bellini 002.jpg
Portrait of Catherine Cornaro déning Gentile Bellini
Mréntah 1474-1489
Miyos 25 November 1454
Venesia
Tilar donya 10 Juli 1510
Venesia
Pendahulu James III
Pangganti ora ana

Nobil Donna Catherine Cornaro (Italia: Caterina) (25 November 145410 Juli 1510), iku Ratu Siprus saka taun 1474 tekan taun 1489.

Nalika taun 1489, panjenengané dipeksa [1], [2] ngedol karajané marang Venesia.


Sing mengku  sadurungé:
James III
Ratu Siprus
1474–1489
Diganti déning:
(ora ana)


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Catherine_Cornaro&oldid=825842"