Carlton Cole

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Carlton Cole
CarltonCole0410.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Carlton Michael Cole Okirie[1][2]
Tanggal lair 12 Oktober 1983 (umur 31)[3]
Papan lair Croydon, Inggris
Dhuwur ft 3 in (1.91 m)[4]
Posisi pamain Penyerang
Informasi klub
Klub saiki West Ham United
Nomer 9
Karir remaja
1996–2001 Chelsea
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2001–2006 Chelsea 25 (4)
2002–2003 Wolverhampton Wanderers (silihan) 7 (1)
2003–2004 Charlton Athletic (silihan) 21 (4)
2004–2005 Aston Villa (silihan) 27 (3)
2006– West Ham United 182 (45)
Tim nasional
2003–2005 Inggris U-21 19 (6)
2009–2010 Inggris 7 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 18:10, 25 Agustus 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 18:30, 4 Februari 2012 (UTC)


Carlton Michael Cole Okirie (lair ing Croydon, 12 Oktober 1983; umur 31 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Inggris sing main kanggo klub West Ham United biasa main ing posisi penyerang.

Cole miwiti karir junioré ing Chelsea salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga sadurungé pindah ing Wolverhampton Wanderers banjur Charlton Athletic lan Aston Villa tekan taun 2006 gabung karo West Ham United.[5]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Hugman, Barry J. (2005). The PFA Premier & Football League Players' Records 1946–2005. Queen Anne Press. p. 128. ISBN 1-85291-665-6.
  2. ^ Okeleji, Oluwashina. "Nigeria make Cole call-up blunder", BBC Sport, 5 August 2008. diaksès tanggal 5 August 2008. 
  3. ^ "Player Profiles: Carlton Cole". West Ham United F.C. http://www.whufc.com/articles/carlton-cole-west-ham_2228487_22296. Retrieved 11 January 2008.
  4. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. http://www.premierleague.com/page/PlayerProfile/0,,12306~22296,00.html. Retrieved 30 March 2011.
  5. ^ "Hammers sign Chelsea striker Cole", BBC Sport, 5 July 2006. diaksès tanggal 14 July 2007. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Carlton_Cole&oldid=835538"