Canton Neuchâtel

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Neuchâtel
Lambang Kanton Neuchâtel
Peta Swiss nuduhaké Kanton Neuchâtel
Ibu kutha Neuchâtel
Wilayah 803 km² (Peringkat 15th)
Titik paling dhuwur Chasseral 1552 m
Cacah pedunung (2007) 169.640 (Peringkat ke-16)
210 /km²
Bergabung 1815
Singkatan NE
Basa Perancis
Eksekutif Conseil d'Etat (5)
Legislatif Grand Conseil (115)
Kuthamadya 62 buah
Distrik 6 distrik
Situs resmi www.NE.ch
Peta Kanton Neuchâtel

Kanton Neuchâtel (basa Jerman: Neuenburg, basa Arpitan: Nœchâtél) yaiku sawijining kanton ing Swiss kang ndhuweni jembar wewengkon 803 km² lan populasi 166.500 jiwa (2003). Ibu kuthané Kanton Neuchâtel yaiku Neuchâtel.


Kotamadya[sunting | sunting sumber]

Daptar kuthamadya (communes) ing Kanton Neuchâtel miturut distrik.

Neuchâtel[sunting | sunting sumber]

Boudry[sunting | sunting sumber]

La Chaux-de-Fonds[sunting | sunting sumber]

Le Locle[sunting | sunting sumber]

Val-de-Ruz[sunting | sunting sumber]

Val-de-Travers[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Canton Neuchâtel ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Canton_Neuchâtel&oldid=855632"