Candhi Lumbung

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Candhi Lumbung

Candi Lumbung iku candhi Buddha sing ana ing komplèks Taman Wisata Candhi Prambanan, sisihan karo candhi Bubrah. Miturut prakiraning para sarjana, candhi iki ngadeg ing abad ka-9 ing jaman Karajan Mataram Kuna. Candhi iki dumadi seka candhi utama siji (kanthi lagak candhi Buddha) lan dikupengi karo 16 candhi cilik sing kahanané isih lumayan becik.

Panggonan[sunting | sunting sumber]

di wikimapia

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Candhi_Lumbung&oldid=834436"