Canal+

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Logo Canal+

Cithakan:Infobox TV Channel

Canal+ ("Canal Plus", ateges "Saluran Plus" wonten ing basa Perancis) minangka saluran televisi kanthi bayar premium Perancis ingkang dipundhirikan taun 1984. Kagunganipun Canal+ Group, ingkang salajengipun dipunparingaken dhateng Vivendi SA. Saluran punika nyiarkan sapérangan jinis program lan langkung kathah kagungan enkripsi, ananging nindakaken panyiaran sapérangan program tanpa enkripsi. Program tanpa enkripsi saged dipunpirsani gratis ing Canal+ lan lumantar satelit ing Canal+ Clair (Jelas).[1]

Sasampuning pangumuman babagan paluncuran saluran televisi Perancis ingkang kaping sekawan, Canal+wiwit mangudhara tanggal 4 November 1984. Taun 1986, saluran punika sampun kagungan satunggal juta pelanggan. Canal+ damel sajumlah film auteur, kalebet The Straight Story déning [{David Lynch]], Mulholland Dr., lan INLAND EMPIRE.[2]

Program[sunting | sunting sumber]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ http://www.gentv.be/affichage.php?chaine=Canal%20Plus%20France Canal+ presentation at GenTV.be(Basa Prancis)
  2. ^ http://www.canalplus.fr/ Official Site(Basa Prancis)

Cithakan:Vivendi Cithakan:Stasiun televisi Perancis Cithakan:Anggota European Broadcasting Union

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Canal%2B&oldid=843384"