Bytów

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bytów
POL Bytow COA.svg
Lambang Bytów
POL Bytów map.svg
Lokasi Bytów
Katrangan cekak
Provinsi: provinsi Pomerania
Jembar: 8,72 km²
Pedunung: 16.858 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: GBY
Alamat
balé kutha:
ul. 1 Maja 15
77-100 Bytów
Situs wèb resmi: www.bytow.com.pl
Politik
Walikutha: Ryszard Sylka


Bytów (Jerman Bütow) iku sawijining kutha ing Polandia. Kutha iki nduwé pedunung 16.858 jiwa.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bytów&oldid=817578"