Byeonsan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Gunung Byeonsan iku sawijining gunung ing Jeollabuk-do, Koréa Kidul. Gunung iki dhuwuré 509 m.[1]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ An Gyeong-ho (2007). 한국 300 명산 (300 Korean Mountains). Seoul: 깊은솔 (Gipeunsol). ISBN 978-89-89917-21-2.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Byeonsan&oldid=828904"