Bursa Èfèk Jakarta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bursa Efek Jakarta
Jinis Stock exchange
Diadegaké 1912
Kantor pusat Jakarta, Indonesia
Tokoh wigati Erry Firmansyah, Dirut Terakhir
Situs wèb http://www.jsx.co.id

Bursa Èfèk Jakarta (BEJ) utawa Jakarta Stock Exchange (JSX) iku sawijining bursa saham ing Jakarta, Indonesia. Bursa Èfèk Jakarta minangka salah siji bursa papan kanggo dol-tinuku efek ing Indonesia. Ing tanggal 1 Desember 2007 Bursa Èfèk Jakarta lan Bursa Èfèk Surabaya digabung lan wiwit ing tanggal 1 Desember 2007 kanthi jeneng anyar Bursa Èfèk Indonesia.[1] [2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]