Buffalo, New York

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Buffalo kuwi kutha ing negara bagéyan New York, AS. Buffalo kuwi kutha paling gedhé kaloro ing negara bagéyan New York.

Ana watara 280.000 jiwa pedunung manggon ing Buffalo, sing kalebu wilayah saubengé Buffalo ana luwih saka 1 yuta jiwa.

Buffalo dumunung ing sisih wétan Tlaga Erie cedhak Kali Niagara, cedhak Grojogan Niagara, lan Kanada.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Buffalo,_New_York&oldid=814975"