Bubur ayam

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Bubur ayam
Bubur Ayam.JPG
Bubur yam
Informasi
Asal Indonésia
Dhaérah Jawa
Penyajian lan bahan
Bahan sega beras

Bubur ayam yaiku salah sijiné bubur kang kagawe saka sekul lan ana irisan cilik iwak pitik , kacang , krupuk lan kacang kedhelé kanggo penyempurna .


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Bubur_ayam&oldid=837145"