Brondong, Kesesi, Pekalongan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Désa Brondong

Peta lokasi Désa Brondong
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Pekalongan
Kecamatan Kesesi
Jembar wewengkon -
Cacahing pedunung -
 - Kapadhetan -


Brondong, iku salah sawijining désa / Kalurahan ing Kecamatan Kesesi, Pekalongan, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Désa iki wewatesan :

ing sisih lor karo: ---
ing sisih kidul karo: ---
ing sisih kulon karo: ---
ing sisih wétan karo: ---

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


 

Kesesi, Pekalongan, Jawa Tengah

Desa/Kelurahan: Brondong | Jagung | Kaibahan | Kalimade | Karangrejo | Karyomukti | Kesesi | Krandon | Kwasen | Kwigaran | Langensari | Mulyorejo | Pantirejo | Podosari | Ponolawen | Sidomulyo | Sidosari | Srinahan | Sukorejo | Ujung Negoro | Watugajah | Watupayung | Windurojo