Brodnica

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Brodnica
POL Brodnica COA.svg
Lambang Brodnica
120px
Lokasi Brodnica
Katrangan cekak
Provinsi: Kuyawia-Pomerania (kujawsko-pomorskie)
Hak kutha: 1298
Jembar: 23,15 km²
Pedunung: 28 837 jiwa
Pelat nomor kendaran motor: CBR
Alamat
balé kutha:
ul. Kamionka 23
87-300 Brodnica
Situs wèb resmi: http://www.brodnica.pl e-mail: umb@brodnica.pl
Politik
Walikutha: Wacław Bronisław Derlicki

Brodnica (Jerman Strasburg) iku sawijining kutha ing Polandia sisih lor. Kutha iki nduwé pedunung 28 837 jiwa (31.12.2008). Wiwit taun 1975 nganti taun 1998 kutha iki klebu jroning wewengkon provinsi Toruń Voivodeship. Wiwit taun 1999 klebu wewengkon Kuyavian-Pomeranian Voivodeship.

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Klub-klub Olahraga[sunting | sunting sumber]

Galeri[sunting | sunting sumber]


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brodnica&oldid=817610"