Britney Spears

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Britney Spears

Britney Jean Spears (lair 2 Desember 1981) iku sawijining penyanyi saka Amérika Sarékat. Senadyan Britney Spears isih anom, kariré wis dawa. Dhèwèké tau kawin karo Jason Federline lan pinaringan rong putra. Saiki nanging wis pegatan.

Diskografi[sunting | sunting sumber]

Album[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Britney_Spears&oldid=812727"